1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/_mitrovski10

MAKEDONAC KOJI JE IGRAO U SPORTINGU NA PROBI U PARTIZANU: Pokušaće da se nametne, ali ima jedan problem!

Objavljeno: 08.09.21 u 20:32

Novo lice na treninzima.

Fudbaleri Partizana vredno se spremaju za izazove koji ih očekuju. Izabranici Aleksandra Stanojevića će prvo igrati protiv Radničkog iz Kragujevca u okviru Sueprlige Srbije, dok će potom putovani na Kipar gde će debitovati u Ligi konferencija.

Pred meč u Kragujevcu koji se igra u subotu, stigla je vest da se na treninzima Partizana pojavilo jedno novo lice. U pitanju je Dimitar Mitrovski 22-godišnji fudbaler koji pokriva pozicije levog i desnog krila. On će u narednim danima pokušati da se nametne stručnom štabu, ali to neće bii ni malo lako.

Problem pravi činjenica da je Mitrovski na probu došao u lošoj fizičkoj spremi, pa će morati dobro da se pokaže kako bi ga Partizan zadržao. On je u svojoj karijeri igrao u Rabotničkom, dok je 3 godine bio u Sportingu, ali je nastupao samo za njihov B tim. Ono što crno-belima ide u korist je činjenica da je Markovski slobodan igrač, pa bi u Humsku došao bez obeštećenja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter