0
Domaći fudbal

Veljko Nikolic Finale Kupa Srbije, Crvena Zvezda - Partizan, derbi, derby 25.5.2021. Maj 25. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO KADA SE IGRA PRVI VEČITI DERBI OVE GODINE: Crvena zvezda gostuje Partizanu, očekuje nas spektakl!

Objavljeno: 09.09.21 u 14:27

Stiže brže nego što smo očekivali.

Prvi večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde odigraće se na stadionu u Humskoj 19. septembra od 18 časova u okviru 9. kola Superlige Srbije. Biće to 165. susret večitih rivala, ali pre njega obe ekipe će imati po 2 meča.

Crveno-beli igraju protiv Proletera, a potom ih očekuje susret prvog kola Lige Evrope gde će odmeriti snage sa Bragom u Beogradu. Sa druge strane, Partizan će se u okviru 8. kola domaćeg šampionata susresti sa Radničkim u Kragujevcu, a nakon toga će putovati u Kipar. Crno-beli će se u prvom kolu Lige konferencija sastati sa Anortozisom.

Nemanja Milunovic Seydouba Soumah Slavoljub Srnic Superliga Srbije, Super Liga, Crvena Zvezda – Partizan, Belgrade, Serbia
7.4.2021. April 7. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izabranici Aleksandra Stanojevića su trenutno prvi u Superligi, gde su u 6 mečeva zabeležili isto toliko pobeda. Sa druge strane, ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Stanković je do sada slavila 5 puta, ali je jednom odigrala nerešeno, pa je trenutno treća na tabeli. Ovaj duel biće prilika da crveno-beli isprave kiks protiv Vojvodine, dok će crno-beli sigurno napadati nova 3 boda i još veću prednost na vrhu tabele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter