3
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŽELJKO OBRADOVIĆ ŠOKIRAO SVE: ‘Ja nemam ugovor sa Partizanom!’

Objavljeno: 28.08.21 u 08:53

Brojne navijače je iznenadio!

Legendarni trener Željko Obradović je u razgovoru za Al Jazeeru otkrio da se njegov odnos sa Ostojom Mijailović zasniva na poverenju!

‘Ja nemam ugovor sa Partizanom. Ja nisam potpisao ugovor sa Partizanom. Zato što meni ne treba ugovor sa Partizanom. Gospodin Ostoja Mijailović je čovek kome ja verujem. Ja sam ga ptiao da li ti meni veruješ. Rekao mi je verujem ti, ja verujem tebi. Kraj. Da li ću da ga potpišem sutra? Otkud znam. Neću da se bavim time. Mnogo mi je važnije da mi svi igrači budu na treningu. Ja znam ko sam i šta sam i kakav sam. I to mi je najvažnije.’

Partizan je sinoć odigrao prvu prijateljsku utakmicu, u kojoj su bili bolji od Zlatibora.

0
0

3 Komentara

  1. Ma da.Sada još izjavi da treniras Partizan za dž i komletiraj ugodjaj.Pa u danasnje vreme ne veruje na reč brat bratu a ti kao veruješ Ostoji i on tebi.
    Pusti šuplju i ne serendaj mnogo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter