4
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KK Partizan 4.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ RAZOČARAN PONAŠANJEM POJEDINIH: ‘Komentari su nesportski’!

Objavljeno: 25.08.21 u 20:26

Veoma oštar bio je predsednik KK Partizan!

Ostoja Mijailović bio je u poseti košarkašima Partizana, koji se za novu sezonu pripremaju na Zlatiboru.

‘Još nismo ni počeli da treniramo, a bili smo napadani od strane predsednika klubova. Da li se mi pojačavamo „avionima, kamionima ili milionima“, to je naša unutrašnja stvar. To nije sportski ni pitati ni komentarisati. Ranije sam grešio i olako ulazio u polemike sa rivalima, a sa Zoranom Savićem sam se dogovorio da više nećemo da se bavimo drugima, niti odgovarati nekome. Nećemo upadati u njihove paukove mreže, a naravno da ćemo se braniti kada nas napadaju.’ – istakao je za klupski sajt i potom dodao.

Zeljko Zelimir Obradovic Bogdan Bogdanovic Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘To što smo mi potpisali mlade igrače od kojih će možda za godinu dana uz dobru sezonu nekoliko njih završiti možda s dobrim ugovorima u NBA, u velikoj meri su, da tako kažem, ušli u džep pojedinim interesnim grupama koji se ponose svojim sistemima veštačkim tvorevinama koje su napravili. A to je Partizanov posao koji je radio do pre pet-šest godina. Poremećajem sistema Partizana toga više nema, ali videli ste da može da se sve postavi na noge za par meseci. Dovodimo igrače, radimo na tome da sezona počne kako treba. Ovi momci sa Željkom ne treba da imaju teret moranja.’

Zeljko Zelimir Obradovic Kevin Punter Partizan KK trening 17.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dodao je Ostoja da Partizan nije želeo da komentariše politiku svojih suparnika.

‘Ovih dana pojedini evropski treneri, sportski radnici, iznose sarkastične komentare o nama. Partizan nikoga nije komentarisao, niti nas zanima koga ti klubovi dovode. Mi smo se bavili našim klubom. Željkov autoritet u svetu košarke i znanje Zorana Savića i kao agenta i kao sportskog direktora, pomogli su nam da napravimo dobre i kvalitetne ugovore. Ali komentari na svaki dolazak koji su upućeni Partizanu su sportski neprimereni.’

0
0

4 Komentara

  1. Pa kad je igrao Djumic,Vrabac i ostalo drustvo sve je bilo ok sad se sekiraju patriote cije su pare . A kad Coravi kupuje po dvadeset igraca za sezonu to je u redu i opet zadnji u evro ligi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostala samo 3 igrača od prošle sezone sve kupili za nekoliko naših miliona evra.Da SU bogati Arapi OK. Dao im Alek zbog izbora na proleće ali taj potez nu je čist auto-gol.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter