FOTO: Youtube/Screenshot
in , ,

PARTIZANOV STRANAC KONAČNO STIGAO U BEOGRAD: Amerikanci koji igraju u Evropi znaju ko je Željko, Instagram je poludeo! (VIDEO)

Imaće bitnu ulogu naredne godine.

Novi košarkaš Partizana Dalas Mur je konačno stigao u Beograd, pa će se uskoro priključiti ekipi koja je na pripremama na Zlatiboru. Po dolasku u Srbiju, 27-godišnji košarkaš je istakao da je po njegovom dolasku u klub Instagram poludeo.

Hvala vam na dobrodošlici. Umoran sam, bio je to dugačak put, ali srećan sam što sam ovde, što sam konačno ovde. Navijači su neverovatni, Instagram mi je poludeo, nisam stigao da pročitam sve te komentare. Neke jesam. Mogu da kažem da je navijačka baza Partizana neverovatna, dobio sam mnogo poruka sa snimcima sa utakmica. Jedva čekam, počeo je Mur razgovor za klupsku televiziju.

Navijačima Partizana je poznato da je Dalas Mur u Hapoelu nastupao zajedno sa Jamom Madarom, mladim plejmejkerom koji će biti još jedna od uzdanica Željka Obradovića ove godine. Američki košarkaš je istakao da je srećan što će ponovo igrati zajedno, kao i da ga je pratio.

Pratio sam Jama, to mi je bila druga sezona, pomalo je sve bilo čudno, a Jam je i tada bio dobar igrač. Uvek sam mu pričao da će biti dobar, srećan sam što ćemo ponovo igrati zajedno.

FOTO: KK Partizan

Za sam kraj, Mur je pričao o saradnji sa Željkom Obradovićem, najtrofejnijim trenerom u Evropi.

Amerikanci koji igraju u Evropi znaju ko je Željko. Neverovatan je osećaj. Njegov CV govori sam za sebe, jedan je od retkih. Jedva čekam da krenem da treniram sa saigračima, zaključio je Dalas Mur.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

CRVENA ZVEZDA NASTAVLJA SA POJAČANJIMA: Na mladima svet ostaje, talentovano krilo stiže u Beograd!

TRENER SANTA KLARE OPTIMISTIČAN PRED REVANŠ: ‘Imamo blagu prednost!’