0
Evrokupovi

head coach Thomas Tuchel UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

TUHEL ZNA KAKO SE OSVAJAJU TROFEJI: Nemac je u finalu pružio šansu dvojici golmana!

Objavljeno: 12.08.21 u 12:16

Sjajan potez iskusnog stručnjaka!

Ekipa Čelsija je nastavila dominaciju! Aktuelni šampion Evrope je u finalu UEFA Superkupa savladao Viljareal. Pitanje pobednika je rešeno nakon izvođenja penala.

Mrežu Čelsija je 119. minuta čuvao Eduard Mendi, a onda je u igru ušao Kepa Arizabalaga. Bila je to sjajna odluka Tomasa Tuhela. Španski golman je vrhunski branio jedanaesterce i tako je doprineo osvajanju novog trofeja.

Tim iz Londona ima dva vrhunska golmana u svojim redovima i nema sumnje da će Nemac biti na slatkim mukama tokom cele sezone.

-Nije to tipična situacija, ali na kraju smo dobili i zato smo srećni. Mislim da je tim uradio sjajan posao. To nije normalna situacija ali bio sam spreman jer sam znao da ovo može da se desi. Pokušao sam da budem spreman mentalno i fizički – istakao je Kepa.

PROČITAJTE JOŠ: MEDVEDEV UTEHU PRONALAZI U NOVAKU: ‘Čovek je najveći svih vremena, uvek se vraćao jači!’

-Naravno da sam srećan jer smo dobili. To nam je posao, da budemo uspešni i znao sam od prošle godine da ako Kepa bude na terenu da će pomoći timu. To je uradio danas i srećan sam sa njim. To je timski rad, timski rad. Kada igraš za Čelsi igraš za uspehe i titule. Uradili smo to zajedno i srećni smo – poručio je Mendi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter