0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Daniil Medvedev of Russia returns a shot during the singles group match against Rafael Nadal of Spain at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

MEDVEDEV UTEHU PRONALAZI U NOVAKU: ‘Čovek je najveći svih vremena, uvek se vraćao jači!’

Objavljeno: 12.08.21 u 11:54

Novak je idol mladim teniserima!

O psihičkoj snazi Novaka Đokovića mogu da se pišu knige.. O kakvoj veličini je reč govori i činjenica da kolege teniseri inspiraciju, a neretko i utehu nalaze u njegovim rečima.

(191114) — LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) — Daniil Medvedev of Russia competes during the singles group match against Rafael Nadal of Spain at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

‘Definitivno je olimpijski turnir bio težak udarac za mene, da budem iskren. Kada je Novak izgubio, po svim društvenim mrežama su bile njegove reči. Posle poraza u meču za bronzu, rekao je da su mu teško pali svi olimpijski porazi, ali da se uvek vraćao jači i da je znao da će ga to ojačati. Bio sam baš razočaran time kako su se Igre završile za mene. Potom sam razmislio: ‘Čovek je verovatno najveći svih vremena, ima 20 Slemova i koliko već mastersa..’ – rekao je Danil Medvedev.

Danil je oduvek pokazivao ogromnu dozu poštovanja prema srpskom teniseru i njihovo prijateljstvo traje već nekoliko godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter