0
Evrokupovi

Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel speaks during press conference prior to the UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 10. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

TUHEL NAKON NOVOG PEHARA: ‘Morali smo da uradimo ono što je najbolje za tim!’

Objavljeno: 12.08.21 u 08:51

Prezadovoljan je bio nemački stručnjak!

Čelsi je slavio protiv ekipe Viljareala u Superkupu Evrope, u kom se sastaju osvajači Lige Evrope i Lige šampiona. Tomas Tuhel nije skrivao svoje zadovoljstvo.

‘Odluka nije bila spontana. Razgovarali smo o tome s našim golmanima – bili smo dobro pripremljeni i znali da je statistički Kepa najbolji kad je reč o penalima. Analitičari su mi pokazali podazke i onda smo razgovarali s igračima. Fantastično je kako je Edu to prihvatio. Morali smo da uradimo ono što je najbolje za tim, i srećan sam što je taj potez upalio.’

head coach Thomas Tuchel UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Prokomentarisao je Tuhel i sam meč..

‘Bilo je teško. Igrali smo vrlo snažno u prvih trideset minuta, a pali smo u ritmu posle datog gola. Zaslužili su izjednačenje, ali mi smo uložili više sebe do 120. minut i zaslužili smo pobedu. Ziješova povreda je ozbiljna, tako je uvek kada se izgubi igrač u prvom poluvremenu.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter