0
Fudbal

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

PROPADA TRANSFER LUKAKUA U ČELSI: Bepe Marota najavio ostavku ukoliko prodaju Belgijanca!

Objavljeno: 06.08.21 u 14:33

Inter je bio spreman da proda Romelua Lukakua, ali sada je već upitno hoće li posao biti obavljen ovog leta.

Tim sa San Sira je osvojio titulu prošle sezone u Italiji, no sada bi mogao da izgubi neke od najboljih igrača. Ašraf Hakimi je već prešao u PSŽ, a sada je navodno klub spreman da proda Lukakua u Čelsi.

Čelsi je ponudio Lukakuu ugovor vredan 12 miliona po sezoni, a sam igrač je prihvatio da se vrati u London. Činilo se da je sve gotovo, da će šampion Evrope dobiti pojačanje u napadu, ali dolazi do obrta.

„Gazeta delo sport” donosi informaciju o žestokom protestu od strane navijača Intera, ali i pojedinih zaposlenika kluba, koji smatraju da bi trebalo da se odbijaju ponude za najbolje igrače.

Đuzepe Bepe Marota je spreman da ponudi ostavku ukoliko vlasnik Žang proda Lukakua, a spremni su to da učine i drugi direktori kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter