2
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Kairat - Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

MRKELA RAZOČARAN: ‘Pojedinci su potpuno van forme!’

Objavljeno: 10.08.21 u 21:22

Nezadovoljan je Mrkela.

Crvena zvezda eliminisana je od strane moldavskog Šerifa, rezultatom 1:0. Jako bledu partiju pružili su izabranici Dejana Stankovića, koji danas nisu izgledali kao tim koji se bori za plasman u najjače Evropsko takmičenje.

Nakon meča svoj stav izneo je i sportski direktor FK Crvena zvezdaMitar Mrkela.

‘Loše smo ušli u utakmicu, ne ličimo na onu ekipu koja je prošle godine igrala odlično. Većina igrača koji su nosioci igre su totalno van forme. Ovo nije prva utakmica koja je bila takva, igrali smo dosta utakmica u prvenstvu, a jedina utakmica koju smo odigrali na nivou Crvene zvezde iz prošle godine je bila utakmica protiv Kairata.’ – rekao je i potom dodao.

‘Ne znam da li će biti promena, nemojte to da me pitate odmah posle utakmice. Još su sveži utisci i da to ostane za neki drugi put.’

0
0

2 Komentara

  1. Ko ih i kako trenira, odlični su. Ti si neznalice rekao, da je najveće pojačanje ove godine produžetak ugovora sa „misterom“??? Terajte si svi vi iz naše, a ne vaše Zvezde, jer uskoro sledi u….a motka!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mrkela obavezno da ostane, Terza ako želi može da ide u diplomatiju, Deki da ostane pod obavezno, Borjan posle istorijskog kiksa mora da ide,,,,Sneža može da ostane,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter