0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘IZGUBILI SMO PREVIŠE VREMENA ZBOG PRIJOVIĆA’: Mrkela otvoreno o prelaznom roku, pa otkrio kakva je situacija sa Kolarovim!

Objavljeno: 28.06.21 u 21:53

Sportski direktor Crvene zvezde govorio je o aktuelnom prelaznom roku.

Ekipa srpskog šampiona je trenutno u Austriji, gde se priprema za narednu sezonu. Prvu prijateljsku utakmicu izabranici Dejana Stankovića igrali su sa GAK-ok, a o trenutnom sastavu tima i prelaznom roku govorio je Mitar Mrkela.

Zadovoljni smo trenutnim sastavom, nadogradili smo ga sa Dragovićem. Mislim da ćemo biti dosta dobri na toj poziciji, uz povratak sa pozajmice Srđana Babića. Neće biti više pojačanja na poziciji štopera. Dragović je dobio od Dejana Stankovića sedam dana odmora posle Evropskog prvenstva – rekao je Mrkela za ‘TV Arena sport’.

Osim dolaska, ono što zanima Delije jeste i ko će otići sa Marakane.

– Do kraja kvalifikacija zadržaćemo sve ključne igrače. Mogu da idu samo mlađi igrači koji su bili bonusi. Konkretna ponuda je bila za Njegoša Petrovića od Anderlehta. Pratimo domaću ligu, takmičenja u regionu. Krstičića bi voleli da dovedemo, ali on ima ugovor sa AEK.om. Moraju neke druge stvari da se poklope. „Problem je što Milan Rodić nema adekvatnu zamenu. Bekovska pozicija je najveći problem na našem području. Pa i reprezentacija ima taj problem. Radimo na tome da Rodiću nađemo alternativu. Tražimo i još jednog špica, drugačijeg profila od Pavkova.

Proteklih sedmica dosta se spekulisalo o potencijalnom dolasku Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu.

– Bilo je razgovora sa Kolarovom i Prijovićem. Prvi ima ugovor sa Interom, želeo je da zaigra u Zvezdi ali to se nije desilo. Sa Prijovićem smo razgovarali, ali mislim da smo izgubili previše vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter