3
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

VELIKI PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Na Šerif bez jednog od najboljih!

Objavljeno: 08.08.21 u 09:11

Ovo bi mogli da budu ozbiljni problemi..

Crvenu zvezdu očekuje revanš meč protiv ekipe Šerifa iz Tiraspolja. Prvi meč odigran je bez pobednika u Beogradu, 1:1, pa je sada ‘crveno-belima’ potrebna pobeda kako bi prošli u plej-of za Ligu šampiona, gde bi se sastali sa boljim iz duel Dinamo Zagreb – Legija Varšava.

Ipak, u revanš bi Crvena zvezda mogla da uđe značajno oslabljena. Glavni razlog za to jeste povreda prvog napadača – Loija Dionija. Naime, on oseti bol primicača i trenutno nije u najboljem stanju. Propustio je meč protiv kruševačkog Napretka i sada se postavlja pitanje hoće li će oporaviti do Šerifa!?

Ako se kojim slučajem ne bude oporavio, biće to veliki udarac za Crvenu zvezdu, jer ostali napadači nisu u zavidnoj formi.

0
0

3 Komentara

  1. Veliki udarac za Zvezdu nije eventualni izostanak Dionija, jer se Dioni do sada nije ni dokazao kao špic od poverenja. Samo nešto mrljavi na terenu, bez nekog posebnog učinka! Nikoga nije uverio u svoj kvalitet! Ovde izlazi na površinu jedan drugi problem, a to je da Zvezda uporno dovodi afričke “kaiptalce”, koji su odavno prošli zenit (preko 30 godina) i to neke poluigrače koji su stalno bili na pozajmicama i umesto da Zvezda organizuje kontrolne utakmice za takve “kapitalce”, ona ih apriori prihvata i ne proverivši njihove tehničke i motoričke sposobnosti! Zato se i dešavaju ovakva razočarenja sa poluigračima kao što su Žander, Kanjas, Tomane, La Prevara, Garsija, Kafu, Rikardinjo, Ruiz, Mouče, Onjilo, M’bođ, Parker, Matos, Frimpong, Samuilo, Eder, Boaći, Ben, Sanogo, Kanga, Bakajoko, sve igrači oskudnog znanja i niske igračke vrednosti, za koje niko iz sveta nije pokazao interesovanje! Sada, u narednom periodu će dovesti još nekoliko afričkih “kapitalaca” sumnjive vrednosti, a učinak će im biti ponovo isti! Samo HITNA PRIVATIZACIJA u Zvezdi može zaustaviti ovu agoniju!

    0
    0
    Odgovori
    • brate ladno si kopirao komentar sa b92 koji si postavio.
      inace si upravu, uzimaju sve ove kapitalce za koje 95% niko nije cuo, uredu je Bakayoko npr jer je covek bio u skoli Intera, tako da mora nesto da zna, ali dje nadjose ovog Dionia. Covek nije igrao takmicarsku utakmicu skoro dva meseca pre dolazka u Zvezdu, covek ispod proseka.
      Vidim sinoc Falcineli nije vise u planovima Bolonje i siguran sam da bi se vratio ako bi resio problem sa porodicom (kaze da mu jako nedostaju), covek igrao prvi put ikada van Italije i odmah ga vuce nazad, Kanga covek godinama igra u Zvezdi i dve godine u Sparti a porodcia u Parizu zivi pa ne kuka, inace bi bilo veliko pojacanje za razliku ovoga Dionia.
      Vidim hoce Okaku da kupi covek citav zivot proveo na pozajmicama i nije se nadavao golova u 33 utakmice 1 gol, a Omfi iz Moldea dolazi u januaru, znaci uprava oce da bacim dva miliona na ovoga lika iako u januaru dolazi napadac koji je za 15 utakmica dao 19 golova, uz to 3 het trika.
      veliko me cudi odluke uprave, ali sta ja znam, samo sam budala koja sedi i kuca na tastaturi, mozda su ovi pametniji od mene pa ulazu 2mil na okaku koji ce nadam se biti kupljen odmah u januaru za iste pare

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter