2
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

U MOLDAVIJU PO POBEDU: Zvezda remizirala sa Šerifom, Dioni strelac, Kanga dobio crveni karton! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.21 u 22:59

Moglo je biti drugačije.

Fudbaleri Crvene zvezde su remizirali u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Rival im je bio moldavski Šerif, a nakon 90. minuta, na semaforu je pisalo 1:1.

Izabranici Dejana Stankovića, počeli su meč znatno agresivnije od šampiona Moldavije. Šanse su se ređale, ali je jedna greška uticala na to da Šerif povede. Kastanjeda je dodao loptu do Kolovoza, koga je Kanga faulirao sa leđa. Zvezdin fudbaler je dobio žuti karton, dok je Šerif iskoristio izglednu priliku koja im se ukazala. Kastanjeda je prebacio živi zid i iznenadio Milana Borjana u 33. minutu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crveno-beli nisu stali, nastavili su da napadaju, a nagrada je stigla pred sam kraj prvog poluvremena, tačnije u 46. minutu. Kanga je uputio dobar centaršut, odbrana Šerifa je loše reagovala, a lopta se odbila do Dionija koji je bio na pravom mestu. Pogrešili su gostujući fudbaleri ostavivši Francuza potpuno samog na levoj stativi i to ih je koštalo ovog pogotka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nakon ovog gola, Crvena zvezda je znatno opuštenije ušla u drugi deo utakmice. Ipak, veliki problem zadesio ih je u 58. minutu, kada je Gelor Kanga dobio drugi žuti karton. Gabonac je napravio grešku, nakon čega je želeo da prekine kontru protivnika. On je tom prilikom povukao fudbalera Šerifa, pa je zasluženo zaradio crveni karton i tako napravio ogroman problem crveno-belima.

Ono što može da boli Zvezdu je činjenica da su i sa igračem manje bili bolji rival na terenu. Ipak, to nije bilo dovoljno za pobedu, pa će crveno-beli prolaz u plejof tražiti u Moldaviji za 7 dana.

0
0

2 Komentara

  1. Zna se ko je Šerif na Marakani, tako će biti i tamo, samo moguće 2 gola u mreži Zvezdane, a 0 u mreži Šerifa, pa jel vidite Delijaši ko je Šerif na terenu, jooooj krenuše vam kola nizbrdo, kupzjte maramice na trafici za suzice, pozdravčić.

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno igrač Šerifa stoji pored samog živog zida i direktno utiće na igru odnosno na gol. To normalno sudija ne sme da dozvoli ili svira indirekt u korist Zvezde ali on je Rumun a oni Moldavci i to je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter