2
Evrokupovi

Mirko Ivanic Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDU ČEKA PAKAO U TIRASPOLJU: Šerif postigao 7 golova pred meč sa šampionom Srbije!

Objavljeno: 07.08.21 u 21:25

Neće biti lako!

Fudbaleri Šerifa danas su odigrali meč 5. kola moldavskog prvenstva na svom stadionu, gde su savladali Dinamo-Auto sa čak 7:1. Šerif će za tri dana na istom terenu ugostiti ekipu Crvene zvzede u okviru revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sekou Sanogo Crvena Zvezda – Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prvi meč između Crvene zvezde i Šerifa je završen bez pobednika na Marakani, a krajnji rezultat je bio 1:1. Nema sumnje da ishod tog meča dosta više odgovara moldavskoj ekipi.

Čini se da je ekipa Šerifa u nešto boljoj formi od Zvezde, što pokazuje večerašnji meč u kome su fudbaleri kluba iz Moldavije postigli čak sedam golova. Sa druge strane, crveno-beli su juče uz dosta muke savladali ekipu Napretka iz Kruševca rezultatom 1:0.

Bolji iz ovog dvomeča idu na megdan Dinamu iz Zagreba ili Legiji iz Varšave.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter