2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZAN NAPUNIO MREŽU NOVOG PAZARA: Meč obeležili incidenti i pražnjenje tribina, vratio se Suma! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.21 u 23:35

Zasluženo su slavili.

Fudbaleri Partizana su u gostima savladali Novi Pazar rezultatom 4:1. Strelci su bili Natho, Urošević, Gomeš i Suma kod crno-belih, kao i Mihailović kod domaćih. Utakmicu je obeležilo dosta incidenata, kao i pražnjenje dela trbina gde su se nalazili navijači Grobari.

Sam početak meča, bio je nešto sporiji, te obe ekipe nisu imale izglednih šansi. Igrao se 28. minut kada su iz tabora gostiju tražili da sudija Milanović pokaže na belu tačku. Naime, nakon centaršuta Lutovca, lopta je zakačila Joksimovića, ali se glavni arbitar nije oglasio.

Partizan do pogotka i vođstva stiže u 42. minutu. Natho je sjajno protrčao pored dva igrača, šutirao je slabijom levom nogom i tako savladao golmana domaćih Ostojića.

 

Prednost crno-belih duplirao je Slobodan Urošević u 49. minutu. Partizan je sjajno istrčao kontru, Urošević je dobio loptu po levoj strani, pa je sa oko 15 metara bio precizan.

Nastavili su izabranici Aleksandra Stanojevića sa agresivnom igrom i nagrada je stigla u 61. minutu. Zdjelar je poslao neverovatnu loptu do Rikarda, koji je nakon greške Ostojića lako ubacio loptu u mrežu Novog Pazara.

Odmah nakon pogotka, utakmica je prekinuta zbog incidenta koji su napravili domaći navijači. Milovanović je pokazao igračima da napuste teren, a ovo je treći put da zaustavlja utakmicu. Simpatizeri Novog Pazara koji se nalaze iza klupe gostiju, gađali su tabor crno-belih. Epilog svemu tome bio je pražnjenje tribine na kojoj se nalaze navijači Partizana.

Utakmica je nakon više od pola sata nastavljena i odlučeno je da traje još 25 minuta. Ono što može da raduje fudbalere Partizana je to da se na teren vratio Sejduba Suma. Ne samo da se vratio, već je postigao i 4. gol za crno-bele u 77. minutu. Konačan rezultat postavljen je u 92. minutu kada je Mihailović tresao mrežu gostiju.

0
0

2 Komentara

  1. Dragi Grobari, zasto?! Pa zasto tako?
    To ne treba raditi, Partizanu nanosite ogromnu stetu, sebe lisavate gledanja narednih meceva voljenog kluba.
    Divan fudbal,evropski Partizan. Mnogo mi je drago da je zaigrao majstor Suma. Konacno, a mislim da je Stanoje malo preerao sa njegovim disciplinovanjem. Kako god, mnogo mi je drago zzbog tima, sa Sumom smo puno jaci. Nadam se da ce nastaviti jos bolje jer poseduje cudesan potencijal.
    A sada Sochi! Stanoje ima dosta toga da resi na zadovoljavajuci nacin. Pre svega ko ce mu igrati umesto Urosevica i Vujacica. RAjko Brzancic?Hm…, da li je ozdravio Cika Obrad? A na centarhalfu, drugi cica je siguran.Ostoja the legend! Mora se resiti zaustavljanje strahovito brze i automatizovane tranzicije koja je najveci njihov kvalitet.Bice tesko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijam za Partizan ali bolesničkih navijača na obe strane. Katastrofa. Od sad najbolje samo deca na stadion, i roditelji da plate samo simbolučne cene ulaznica, ovakvi navijači su nepoželjni bilo gde, za njih je društveno koristan rad, da rmbače negde pa kad se nauče pustiti ih prvo kao test da navijaju u pionirskoj ligi, ako tu polože tek onda na utakmicu prvog tima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter