1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL U NOVOM PAZARU: VAR je zaćutao, evo šta se dogodilo! (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.21 u 22:41

Sada ubedljivo vode.

Fudbaleri Partizana gostuju Novom Pazaru u okviru 4. kola Superlige Srbije. Trenutno je u toku drugo poluvreme, a crno-beli vode sa 3:0. Golove su postigli Natho, Rikardo i Urošević, dok je meč obeležila i jedna sporna situacija.

Igrao se 28. minut kada su iz tabora gostiju tražili da sudija Milanović pokaže na belu tačku. Naime, nakon centaršuta Lutovca, lopta je očigledno zakačila Joksimovića, ali se glavni arbitar nije oglasio.

Već u narednom minutu, Milanović je objašnjavao fudbalerima Partizana kako je ruka bila uz telo. Pretpostavke su da je tu informaciju dobio iz VAR sobe, ali u to ne možemo biti sigurni jer nismo imali uvid da li je pregledana situacija.

0
0

1 Komentara

  1. Ljudi koji rade u VAR sobi su velika prevara i amateri koji dobijaju platu za nista. Penal u Novom Pazaru je ocigledan kao i onaj na Autokomandi u poslednjim minutima meca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter