0
Evrokupovi

foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

STANKOVIĆ PRELOMIO U POSLEDNJEM TRENUTKU: Kakvo iznenađenje u Zvezdinom napadu, nova pojačanja danas kao starteri! (SASTAVI)

Objavljeno: 21.07.21 u 15:20

Dejan Stanković je sve iznenadio sastavom.

Izabranici Dejana Stankovića danas počinju svoju novu ‘evropsku sezonu’, Crvena zvezda će odmeriti snage sa kazahstanskim Kairatom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utakmica u Nur-Sultanu počinje u 16 časova, a navijači srpskog šampiona meč mogu da prate uz direktan TV prenos na prvom kanalu RTS-a, kao i na Areni sport 1. Igrači Crvene zvezde nisu zaboravili bolnu eliminaciju od Kairata iz 2015. godine, tako da nema sumnje da je to još jedan motiv izabranicima Dejana Stankovića pred ovaj meč.

Fudbal-UEFA Europe League-First qualifying round, First leg
Crvena Zvezda v Kairat (Kazakhstan) Beograd, 02.07.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

UEFA je ove sezone smanjila novac za nagrade u kvalifikacijama, a ukoliko crveno-beli uspeju da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, na račun tima sa ‘Marakane’ leći će veliki novac, više o tome pročitajte OVDE.

Bilo je puno spekulacija oko toga koji će sastav Dejan Stanković izvesti danas, popularni ‘Mister’ odlučio se za sledećih 11 igrača.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Dragović, Rodić, Sanogo, Krstičić, Ivanić, Katai, Ben, Pavkov.

Na klupi za rezervne igrače nalaze se: Popović, Babić, Degenek, Kanga, Falko, Petrović, Nikolić, Gavrić, Eraković, Dioni, Srnić, Bakajoko

Trener Kairata odlučio se za sledeće igrače:

Pokatilov, Mikanović, Dugalić, Alip, Sujumbajev, Poljakov, Kosović, Hovhanisjan, Šušenačev, Kante, Vagner Lav.

Pravdu na današnjoj utakmici će deliti turski arbitar Halil Umut Meler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter