0
Evrokupovi

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ON JE U VELIKOJ DILEMI: Nije mu svejedno – vatreni Delija ne zna za koga će navijati danas! (FOTO)

Objavljeno: 21.07.21 u 14:12

Žarko Marković, ime koje navijači Zvezde dobro pamte.

Pre šest godina, Kairat je izbacio Crvenu zvezdu iz ‘trke’ za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi, a tada, deo kazakstanskog tima bio je Žarko Marković.

Sjajni fudbaler ne krije da je veliki navijač srpskog šampiona, ali ne zna za koga će navijati danas, pošto je svoje najlepše godine proveo u Kairatu.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Teško mi je da kažem za koga ću navijati. Zvezda je moj voljeni tim i tim moje porodice, a Kairat je moj omiljeni tim u kom sam proveo četiri najbolje godone profesionalne karijere. Zato je teško odlučiti – rekao je Marković kazahstanskim medijima.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS JE TAJ DAN: Zvezda kreće u lov na ogroman novac – iako je UEFA promenila sistem nagrađivanja, crveno-beli mogu lepo da zarade!

Ne može da kaže ko je favorit, ističe da su crveno-beli u poslednjih par godina sve jači i jači.

– Zvezda je poslednje tri-četiri godine sve jača i jača. Pošto je UEFA uklonila pravilo gostujućih golova, ne mogu da kažem ko je ovde favorit. Možda je Zvezda mali zbog toga što će se sve odlučivati u Beogradu. Naravno, i Kairat ima dobar tim i igrače koji mogu da reše utakmicu. Mislim da su crveno-beli stigli u Almati da pobede, mada je moja prognoza da će u prvom meču biti 1:1 – rekao je on.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Osim Kairata, Marković je u karijeri nosio dres Inđije, Radnika iz Surdulici i Radničkog iz Niša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter