0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

MATIĆ VEOMA ISKREN: ‘Moram da planiram svoj život nakon fudbala!’

Objavljeno: 10.07.21 u 17:55

Već zna šta želi nakon kraja karijere!

Iskusni srpski vezista Nemanja Matić nema u planu da nakon završene igračke karijere napusti fudbal. Iako je još uvek aktivan igrač, uveliko radi na tome da nakon završetka karijere odmah krene u trenerske vode.

‘Mislio sam biće mnogo lakše, ali bilo je teško. Svaki dan pet ili šest sati imali smo predavanja. Bilo je zanimljivih stvari. Kada iraš fudbal misliš da znaš sve, ali posao trenera je mnogo drugačiji.’ – rekao je o B licenci Matić.

‘Zaista uživam. Kao što znate po završetku fudbalske karijere, započeću trenersku, a svoj prvi korak sam završio, a to je B licenca. Nadam se A licenci naredne godine.’

‘Želeo bih da A licencu dobijem dok još igram fudbal, a onda kada završim karijeru, da dobijem Pro licencu. Želim da igram fudbal koliko god budem mogao, ali moram da planiram svoj život posle toga. Sada gledam kako se treneri ponašaju tokom utakmica i pokušavam da naučim što više mogu. Imao sam sreće tokom karijere jer sam radio sa vrhunskim stručnjacima.’ – zaključio je Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter