1
Domaći fudbal

OVO NISTE ZNALI O NEMANJI MATIĆU: Srpski as otkrio zbog čega nikada nije zaigrao za prvi tim Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 08.07.21 u 15:39

Otkrio do sada nepoznate detalje.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić otkrio je zbog čega nikada nije zaigrao za prvi tim Zvezde i Partizana. Srpski fudbaler je dugi niz godina nosio dresove engleskih klubova, odnosno Čelsija, i sada, Mančester junajteda.

Pravo je čudo da ovaj fudbalski majstor nikada nije zaigrao na Topčiderskom brdu. Do Londona, Matić je stigao preko Slovačke.

– Sa nekih 10 godina sam prešao u Obrenovac 1905 kod čuvenog trenera Arsovića. Sa tim klubom smo bili prvaci tadašnje Jugoslavije. Zvali su me zatim Crvena zvezda i Partizan. Prešao sam u Zvezdu, proveo tamo četiri i po godine, posle toga su me oterali. Prešao sam u Partizan. Godinu i po dana, gde sam isto oteran – otkrio je Matić u intervjuu za „Sport klub“.

Isksuni vezista se prisetio i načina rada sa mladim igračima u Srbiji u to vreme.

– U to vreme se radilo dosta neprofesionalno. Kao decu su nas terali da trčimo po 10 dana na pripremama, ja nisam mogao. Ja sam bio dobar sa loptom – rekao je Matić.

0
0

1 Komentara

  1. E MOJ MATKE NISI IMAO SRECE SA TRENERIMA…ALI VIDECES NIJE LAKO RADITI SA MLADIM IGRACIMA….ZATO IMENA KO TE OTERAO IZ PARTIZANA I ZVEZDE……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter