0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ŠPANAC OTKRIO ZAŠTO JE GOL PROTIV HRVATA PROSLAVIO VOJNIM POZDRAVOM: To je nešto posebno, jako veliki ponos!

Objavljeno: 01.07.21 u 15:59

Slavili su u osmini finala.

Fudbaleri Španije su u osmini finala EP bili bolji od Hrvatske nakon produžetaka. Na semaforu je pisalo 5:3, a španski fudbaler Pablo Sarabija je odlučio da gol proslavi na specifičan način.

On je salutirao, a otkriveno je da je to učinio da bi uputio pozdrave svojoj sestri koja se nalazi u Civilnoj gardi. Takođe, istakao je da je i njegov otac bio vojnik.

Moj otac takođe je bio vojnik i to je način da im posvetim gol i pokažem kolika mi je čast nositi dres reprezentacije Španije. To je jako, jako velik ponos i nešto posebno, jer predstavljate mnoge ljude, sve Špance, rekao je Sarabija.

Reprezentacija Španije će se u četvrtfinalu sastati sa selekcijom Švajcarske koja je napravila najveće iznenađenje na prvenstvu, savladavši Francusku nakon penala. Tu utakmicu, obeležio je i jedan navijač, koji je nakon svojih reakcija izazvao veliku pažnju mnogobrojnih kompanija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter