0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

ŠVAJCARSKI NAVIJAČ KOJI JE ODUŠEVIO SVET DOBIJA SPONZORE: Velike kompanije žele da im on bude zaštitno lice! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.21 u 15:43

Postao je prava senzacija.

Fudbalska reprezentacija Švajcarske je pobedom nad Francuskom napravila pravi podvig u osmini finala EP. Gledali smo neverovatan meč, preokret, pa potom produžetke i penale. Jedan navijač Švajcarske Luka Lutenbeh je ovu utakmicu doživeo sa posebnom dozom emocija.

Pri samom kraju regularnog dela, bilo je 3:2 za Francusku, a Švajcarci nisu iskoristili izglednu šansu. Na snimku koji je objavila UEFA, možemo videti Lukinu reakciju tada, ali i posle gola Gavranovića u 93. minutu koji je meč odveo u produžetke.

Njegovi profili na društvenim mrežama, porasli su velikom brzinom, a mnoge kompanije sada žele da im on bude zaštitni znak. Naime, prvo je Fly Swiss obezbedila besplatno putovanje do Rusije, gde će Švajcarska igrati četvrtfinale protiv Španije. Potom je Red Bull poslao veliku količinu energetskih pića simpatičnom navijaču, dok je kompanija Svis Turism za njega obezbedila velnes vikend u spa centru.

Nakon svega ovoga, njega je kontaktirao i Švajcarski institut za zdravlje, koji je tražio da Luka pozove mlade na vakcinaciju protiv korona virusa. On je za švajcarski list Blik izjavio da nije siguran šta će raditi sa tolikim ponudama, ali je Murbak – stručnjak za marketing istakao da on svoju popularnost za sada neće unovčiti, već će samo dobiti povlastice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter