FOTO: Twitter/Screenshot
in

SELEKTOR HRVATSKE SE NAKON UTAKMICE POSVAĐAO SA NOVINARIMA: Ne znam da li vam se plata povećava kada to pišete!

Bio je izrazito ljut.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske započela je Evropsko prvenstvo porazom od Engleske rezultatom 1:0. Pobedonosni gol postigao je Sterling, a selektor Hrvatske Zlatko Dalić, bio je videno isfrustriran nakon utakmice.

Barišić i Vlašić su bili van startne postave, što je mnoge iznenadilo. Kada je komentarisao sastav svoje selekcije, Dalić je bio nervozan rekavši kako je on izašao pre dva dana u novinama.

Ja ne znam sastav do jutra na dan utakmice, a u novinama je izašao dva dana pre. Dalje, vi dan pre pišete da Dalić pravi veliko iznenađenje s Rebićem, a dva dana pre imali ste sastav. Nemamo mir koji nam je potreban, ali to nije alibi, rekao je Dalić i dodao:

Ja znam da vi radite svoj posao, ali ne znam da li vam je plata veća ako u izveštaju s treninga napišete neki sastav koji ni mi ne znamo.

Do kraja grupne faze, Hrvatska će se sastati sa Škotskom i Češkom. Česi su savladali Škote sa 2:0, videli smo fantastičan gol Patrika Šika, pa će u naredne dve utakmice definitivno biti maksimalno motivisani.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

IZBEGAO JE ĐOKOVIĆA, A SADA SE U HALEU SPREMA ZA VIMBLDON: Federer definitivno kuje neki plan!

KRIZNI ŠTAB PRESUDIO, DOZVOLJENA JE PUBLIKA: Ovo smo čekali, uskoro će biti puni stadioni, ali i hale!