0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: TSC doveo nekadašnjeg igrača Partizana, ugovor sa novim klubom potpisan na tri godine!

Objavljeno: 11.06.21 u 17:03

TSC je doveo drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Kao što smo najavili, ekipa iz Bačke Topole je dovela nekadašnjeg igrača Partizana, Slobodana Stanojlovića. Talentovani fudbaler je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Stanojlović je napustio ekipu Partizana samo sedam dana pre početka priprema. Reč je o krilnom igraču, koji je tokom proleća zapažen na terenima Prve lige Srbije, pošto je za Loznicu igrao kao pozajmljen igrač Partizana.

Za usluge mladog fudbalera bili su zainteresovani brojni klubovi iz Superlige Srbije, a Slobodan je izabrao TSC zbog velike želje da sarađuje sa Mladenom Krstajićem.

PROČITAJTE JOŠ: CELA ‘ČIZMA’ BRUJI O SRPSKOM DVOJCU: Milenković i Vlahović napravili haos u Italiji – pred Fiorentinom je izuzetno težak zadatak!

Slobodan je rođen u Bijeljini 28. decembra 2001. godine, a u Humsku ulicu stigao je još kao dete, gde je prošao sve mlađe kategorije i stigao do Teleoptika. Dok je Savo Milošević bio na klupi Partizana, Stanojlović je odigrao samo dve utakmice. U januru ove godine otišao je na pozajmicu Loznicu gde je pokazao svoj talenat, na 17 utakmica postigao je 11 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter