0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

HOTSPORT SAZNAJE: Pre sedam dana je napustio Humsku, a sada ima novi klub – presudila je njegova želja da sarađuje baš sa ovim čovekom!

Objavljeno: 09.06.21 u 14:31

Poznato je da je FK Partizan pravi ‘rasadnik’ talenata.

Crno-beli iz godine u godinu izbacuju talentovane igrače, a retko ko može da se pohvali da se naigrao fudbala u seniorskoj konkurenciji.

Samo sedam dana pre početka priprema, ekipu iz Humske napustio je sjajni mladi fudbaler, Slobodan Stanojlović. Radi se o krilnom igraču, koji je tokom proleća zapažen na terenima Prve lige Srbije, pošto je za Loznicu igrao kao pozajmljen igrač Partizana. Na Topčidersko brdo se ne vraća, jer je godinu dana pre isteka raskinuo ugovor sa crno-belima.

– Posle deset godina došlo je vreme za rastanak sa mojim voljenim klubom. Hvala ti za sve crno-bela ljubavi, uvek ceš imati posebno mesto u mom srcu. Odlazi, a volim te – napisao je Stanojlović na Instragramu.

Nekoliko dana kasnije, ovaj vunderkind odlučio je da karijeru nastavi u TSC-u, saznaje ‘HotSport’. Mnogo klubova je pokazalo interesovanje za mladog fudbalera, ali ovoga puta njegova želja je presudila. Naime, Stanojlović je izrazio veliku želju da sarađuje sa Mladenom Krstajićem, koja će mu se i ostvariti.

PROČITAJTE JOŠ: FUDBALSKI MAJSTORI NA JEDNOM MESTU: Jokanović napravio strašnu ekipu za mali fudbal – ko bi smeo da im izađe na crtu? (FOTO)

Dogovor sa novim klubom je postignut, a potpis se očekuje u toku narednih dana.

Slobodan je rođen u Bijeljini 28. decembra 2001. godine, a u Humsku ulicu stigao je još kao dete, gde je prošao sve mlađe kategorije i stigao do Teleoptika. Dok je Savo Milošević bio trener Partizana, Stanojlović je odigrao samo dve utakmice. U januru ove godine otišao je na pozajmicu Loznicu gde je pokazao svoj talenat, na 17 utakmica postigao je 11 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter