0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

CELA ‘ČIZMA’ BRUJI O SRPSKOM DVOJCU: Milenković i Vlahović napravili haos u Italiji – pred Fiorentinom je izuzetno težak zadatak!

Objavljeno: 11.06.21 u 16:41

Pred čelnicima Fiorentine je izuzetno težak posao.

Direktor Fiorentine Džo Barone istakao je da novi trener Đenaro Gatuzo nije uspeo da ubedi Nikolu Milenkovića da produži ugovor sa ‘ljubičastima’, ali je otrkio da ‘viola’ intenzivno radi na produženju ugovora mladog srpskog napadaća Dušana Vlahovića.

Nekadašnji štoper Partizana Nikola Milenković ima važeći ugovor sa Fiorentinom do leta 2022. godine, pa su u red za njegove uslige stali Inter i Juventus.

Barone je govorio o budućnosti srpskih igrača.

– Milenković nam je važan igrač. Odigrao je nekoliko sjajnih utakmica, preostala mu je još jedna godina u ugovoru i nadamo se da će potpisati produžetak saradnje. Međutim, moramo uzeti u obzir i Nikoline ambicije. Razgovarao je s Gatuzom i nakon četiri godine zajedno procenićemo eventualne ponude – rekao je direktor ljubičastih.

PROČITAJTE JOŠ: PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Ramos napušta Real nakon 16 godina – vraća se u klub u kojem je ponikao!

Milenkovićev saigrač iz reprezentacije Dušan Vlahović našao se na meti Rome, Milana i Juventusa. On je na sebe skrenuo pažnju fantastičnom sezonom u Seriji A, na 37 utakmica čak je 21 put zatresao mrežu.

– Važan je igrač Fiorentine, ima još dve godine ugovora i zaljubljen je u Firencu. Radimo na njegovom produženju ugovora i učinićemo sve da postignemo naš cilj. Ako ne uspemo, ostaju mu još dve sezone – istako je Barone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter