1
Fudbal

FOTO: FSS

ZVONKO ŽIVKOVIĆ NAKON PORAZA: ‘Imali smo igrače iz IMT-a i Loznice, a oni iz Reala i Arsenala’

Objavljeno: 08.06.21 u 22:37

Selektor se oglasio posle utakmice.

Omladinska reprezentacija Srbije je ugostila U23 selekciju Brazila. Gosti su slavili rezultatom 0:3, a više o samom meču možete pročitati ovde.

Selektor našeg nacionalnog tima Zvonko Živković se oglasio nakon poraza.

-Znamo ko nam je bio protivnik, jedna od najboljih selekcija na svetu. Znamo u kojim klubovima imaju igrače, koja im cena i zbog čega je to tako. Mi se upoznajemo, protiv Rusije smo igrali pre 48 sati, nismo mogli da izdržimo ritam ove utakmice – istakao je Živković.

PROČITAJTE JOŠ: POLA SRBIJE NEĆE MOĆI DA GLEDA FUDBALSKI SPEKTAKL: Poznato je ko će prenositi Evropsko prvenstvo!

-Imali smo igrače drugoligaša IMT-a i Loznice, a Brazil iz Real Madrida, Arsenala koji vrede po 50 miliona. To je razlika i snaga Brazila. Mogu da iznesem još hiljadu parametara u našu korist. Ono što je bitno je da izvučemo pouke i šta je bilo dobro. Znamo da naš fudbal ne može da izbaci igrače kakve imaju Brazilci. Nadam se da će naše škole fudbala moći da iznedre jednog dana takve.

Selektor je istakao da veruje u svoje igrače.

-Jako sam zadovoljan što smo imali želju. Hteli smo da napadamo, nisu nam dali… Verujem da, kada budemo zajedno duže, uspeti da napravimo dobru selekciju koja će moći da se takmiči ravnopravno sa evropskim selekcijama – zaključio je  Živković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter