37
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

POLA SRBIJE NEĆE MOĆI DA GLEDA FUDBALSKI SPEKTAKL: Poznato je ko će prenositi Evropsko prvenstvo!

Objavljeno: 08.06.21 u 22:19

EP počinje 11. juna!

Euforija se može osetiti u vazduhu! Evropski šampionat u fudbalu počinje u petak, a ljubitelji ovog sporta sa nestrpljenjem očekuju spektakl.

Srbija neće učestovati na ovom takmičenju, ali to ne znači da treba propustiti sjajne utakmice. Nadamo se da će Orlovi uspeti da se plasiraju na naredno Svetsko i Evropsko prvenstvo.

Kao veliki problem pojavila se vest da će samo jedan kanal prenositi takmičenje. U pitanju je NOVA S! Mnogi ljubitelji najpopularnije igre na planeti su razočarani, jer gotovo pola Srbije neće imati priliku da gleda najbolji fudbal u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARNO PREDSTAVLJANJE: Čuveni vezista stigao u Tursku! Na glavi šlem, a u ruci mač! (VIDEO)

Prvenstvo će biti otvoreno 11. juna, a prva utakmica se igra na stadionu ‘Olimpiko’ u Rimu. Domaća Italija će odmeriti snage sa reprezentacijom Turske. Utakmica je zakazana za 21:00h-

Već u subotu nas očekuje znatno bogatiji program. Baku je mesto odigravanja duela izmešu Velsa i Švajcarske, a meč će početi u 15:00h.

Dva sata kasnije, Danska u Kopenhagenu dočekuje Finsku. U terminu od 21:00h na programu je duel između Rusije i Belgije u Sankt Peterburgu.

0
0

37 Komentara

    • Sve zemlje iz okruzenja imaju prenos jedino Srbija nema.Placamo papreno mts, skoro 5000 dinara a dobijemo minimalno.Nemamo svi SBB ili neku drugu kablovsku.Imamo samo mts.Sramota!

      0
      0
      Odgovori
  1. Šta je, hoćete da platite 200 RSD i da gledate Euro, tenis, košarku (NBA) F1. pa to nema nigde.Pretplatite se na SBB i onda imate.Srbi bi da ne daju kintu a onda im smeta i Vučić i Jana i Sara i Marinika……

    0
    0
    Odgovori
      • Sve zemlje iz okruzenja imaju prenos jedino Srbija nema.Placamo papreno mts, skoro 5000 dinara a dobijemo minimalno.Nemamo svi SBB ili neku drugu kablovsku.Imamo samo mts.Sramota!

        0
        0
        Odgovori
      • Nek si mu rekao… sad ima i napismeno!
        A sto se tice MTSa monopolistl, propasce ako slucajno otkupe pravo na EURO 2020…

        0
        0
        Odgovori
    • Greška. SBB ima više od 60% odsto korisnika, Total TV nešto manje od 10% a postoje u malim sredinama lokalni kablovski operateri koji imaju Nova Sport i Sport klub bar 5% a postoje i oni koji imaju pretplatu na oba operatera (MTS i SBB) a njih je između 5 i 10%. Tako ispada da više od 80% mogu da prate utakmice.

      0
      0
      Odgovori
  2. Svako ko voli fudbal,a nema Nova S,jer je rts postao govno od televizije gledace na Hrvatskoj..Zasto zbog retardirane nase drzave kojoj je vazniji rijaliti od sporta,pravi ljubitelji fudbala ne bi gledali.Evo ja cu prvi gledati na HRT2 sve prenose jer mi je moja drzava uskratila sve dobre kanale.Bolje gledati fudbal na hrvatskoj televiziji nego ovog naseg Vucica na svim nasim televizijama.

    0
    0
    Odgovori
  3. Od kad sam poce da pratim evropska i svecka prvenstva auvek je bino na nacionannoj telvizi i su mogli svi da vide a ima vec 34 godine od kad pratim. A od kad se pojavila nova s pocelisu da emituju sve vazne sporcke dogadaje i neke domace serije .

    0
    0
    Odgovori
  4. Nova s je nezavisna televizija koja prikazuje vesti I one koje se ne dopadaju vladajucoj koliki, zbog toga je omrazena od rezima I ogranicavajoj se sirenje I emitovanje

    0
    0
    Odgovori
  5. Nisu nikakvi rejtinzi !!! Ovo je prosto Drzava vs Media Group i to na svim nivoima a na kraju mi gradjani ispastamo u svakom pogledu… Mislim da me je neko pitao 1996 što ne mogu da gledam Evropsko prvenstvo u fudbalu nasao bih neki razlog ali 2021 kad imamo preko 500 kanala…. To ide toliko daleko da ako bih sad npr hteo da gledam tekme preko EON apliakcije to je nemoguće jer nemam SBB internet….Dobrodošli u Srbiju… Zemlju podela

    0
    0
    Odgovori
    • Pravno gledano RTS je mogla uz adekvatnu novčanu naknadu da otkupi od UG kao vlasnika prava za Srbiju za pravo za reemitovanje kao što je u Hrvatskoj uradila HRT. Naravno UG posle svih tužbi od strane RTS-a i kleveta u njihovim informativnim emisijama ni ne pomišlja da im ustupi ni za koje novce. A koliko mi se čini RTS neće imati pravo prenosa ni za SP 2022 (kvalifikacije se uveliko prenose na kanalima SK i Nova Sport) jer je isto u vlasništvu UG.

      0
      0
      Odgovori
  6. Nekad sam bar mogao da se radujem prvenstvu evrope i gledao rts sad u modernom dobu nemam gde da gledam,jbg izgleda da je ta nova.s neka budzovanska ali televizija bez buducnosti.

    0
    0
    Odgovori
    • Jovo care idi na eon.tv sajt i plati 1000 din da dobijes nova s program i jos nekoliko programa na kojima mozes pratiti sport preko racunara, ja sam tako uradio da bih pratio ovo evropsko
      tek nas ocekuje crno vreme, kad narodu kome si sve uzeo ne zelis baciti malo milostinje, malo koju utakmicu da pogleda, sta drugo mozemo ocekivati
      nemojte praviti gresku da nazivate srbiju drzavom, srbija je okupirana zemlja, vi ste svi taoci, odnosno ili taoci ili sendvicari (izdajnici)
      vi nesto kao zahtevate od drzave, koje drzave !?!?! drzava ne postoji, postoji samo okupator, kao sto kokoska nema pravo za zahteve i prohteve kad glasni lisac uleti medju koke u kucicu, tako ni okupiran narod nema nikakva prava dok okupator gazi i grabi sve sebi
      i tako, cute koke, cute srbi a lisac i tiranin krvi se napise, i TEK CE DA SE NAPIJU !

      0
      0
      Odgovori
  7. Politika politika politika
    Svi smo robovi njihovih rejtinga glasova procenata…
    Umesto da ih kaznimo mi ih nagrađujemo novim mandatima foteljama dnevnicama milionima
    Kakvi smo odlično nam je

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter