0
Fudbal

FOTO: FSS

BRAZILCI SIGURNI U BEOGRADU: Orlići poraženi na stadionu ‘Rajko Mitić’! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.21 u 21:13

Spektakularan pogodak u prvom poluvremenu!

Omladinska reprezentacija Srbije je ugostila U23 selekciju Brazila. Prijateljska utakmica odigrana na stadionu ‘Rajko Mitić’ u glavnom gradu Srbije je završena rezultatom 0:3.

Izabranici selektora Zvonka Živkovića nisu uspeli da dođu do željenog rezultata, ali nema sumnje da je sa druge strane terena bio izuzetno kvalitetan rival.

Brazilci su doveli stariju selekciju sa velikim brojem poznatih fudbalera.

Gosti su do prednosti stigli u 33. minutu meča. Spektakularan pogodak je delo Giljermea Arana. Pogledajte sjajnu akciju i loptu koja je završila u mreži mladog Gordića.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE HIT! NEVEROVATNO: Kamerman snimao trku, pa prvi stigao na cilj! (VIDEO)

U nastavku meča je viđena velika borba, a gosti su u dva navrata savladali našeg čuvara mreže. Oba pogotka za Brazil postigao je nekadašnji napadač Fiorentine – Pedro.

Mreža Orlića se tresla u 75. i 77 minutu meča.

Omladinska selekcija naredni meč igra u septembru kada počinju kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo. Prvi rival je ekipa Ukrajine, a utakmica je na programu 3. septembra. Četiri dana kasnije izabranici selektora Živkovića putuju u Makedoniju.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter