0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI VIDEO PARTIZANOVOG BISERA: Ovo je dan koji će Jović zauvek pamtiti, nagrada i za Radnikovu gol-mašinu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.21 u 22:21

Fudbaleri A reprezentacije Srbije odradili su u popodnevnim časovima u Staroj Pazovi prvi trening i zvanično počeli pripreme za dve utakmice koje ih očekuju u Japanu.

Selektor Dragan Stojković na raspolaganju je imao sve igrače na koje računa za duele protiv Jamajke i Japana. Podsetimo da zbog povreda na put neće ići Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Andrija Živković i Darko Lazović, dok su naknadne pozive u A tim dobili Milan Makarić i Nemanja Jović. Takođe, u timu neće biti ni Filipa Đuričića, koji je danas trenirao, ali će zbog problema s povredom njega zameniti Željko Gavrić.

FOTO: FSS

Među onima koji su danas radili pod komandom legendarnog Piksija bio je i talentovani krilni napadač Partizana, Nemanja Jović. Ovaj 18-godišnjak je imao sjajnu sezonu, ustalio se ove sezone u ekipi Aleksandra Stanojevića, a posle finala Kupa nije otišao na ‘raspust’ i predah, već se priključio A selekciji.

FOTO: FSS

Nagradu za dobre partije je pored njega dobio i Milan Makarić, koji je obeležio sezonu u Superligi. Napadač Radnika je postigao čak 27 golova na 41 odigranoj utakmici i potuno zasluženo dobio titulu najboljeg golgetera.

FOTO: FSS

Zanimljivo ja da su u isto vreme kadi i A reprezentativci, na susednom terenu radili i mladi reprezentativci Srbije, koje očekuju tri atraktivna duela u junskom terminu. Puleni Zvonka Živkovića najpre će se sastati sa starijim kolegama iz A tima, zatim igraju protiv vršnjaka iz Rusije, a prava poslastica dolazi na kraju u vidu prijateljske utakmice protiv olimpijskog tima Brazila.

FOTO: FSS

Treninge u Staroj Pazovi pratili su direktor A tima Stevan Stojanović i direktor mlađih kategorija Nikola Lazetić.


(VIDEO:YouTube/Fudbalski savez Srbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter