0
Domaći fudbal

VELIKA NAGRADA ZA KRAJ USPEŠNE SEZONE: Najbolji strelac Superlige i vunderkind Partizana na spisku selektora Stojkovića!

Objavljeno: 31.05.21 u 15:18

Napadač Radnika je obeležio najuspešniju sezonu u istoriji kluba!

Nacionalni tim Srbije se priprema za novu turneju. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija će u Japanu odmeriti snage sa domaćom selekcijom i reprezentacijom Jamajke.

Nakon detaljnih medicinskih pregleda zbog problema sa povredama u Japan neće putovati Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Darko Lazović i Andrija Živković.

Legendarni Piksi je odlučio da naknadno u tim pozove Milana Makarića i Nemanju Jovića. Iskusni napadač je blistao na terenima širom Srbije u prethodnoj sezoni. Milan je u Superligi postigao čak 25 pogodaka i obeležio je najbolju sezonu Radnika u istoriji kluba.

Mladi Jović je pokazao veliki potencijal i postao je standardni član prvog tima Partizana. Nemanja je zadobio poverenje Aleksandra Stanojevića.

Nema sumnje da će ovo biti veliko iskustvo za oba fudbalera. Priliku da debituju u dresu reprezentacije Srbije imaće na prijateljskim utakmicama sa Jamajkom (7. jun) i Japanom (11. jun).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter