0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

NOVE PROMENE U REPREZENTACIJI: Piksi naknadno pozvao igrača Zvezde, on ga odbio zbog veoma unosnog transfera – menja ga saigrač!

Objavljeno: 31.05.21 u 21:04

Još promena na spisku selektora…

Nekoliko novih igrača bilo je na incijalnom spisku Dragana Stojkovića Piksija, ali će biti još prekrajanja. Naime danas su Nemanja Jović iz Partizana i Milan Makarić iz Radnika naknadno pozvani jer će azijsku turneju preskoičiti Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Andrija Živković i Darko Lazović, svi iz zdravstvenih razloga.

Svi pomenuti igrači su došli u Beograd i javili se selektoru, ali je nakon pregleda ustanovljeno da je mudrije poštedeti ih, baš kao i Filipa Đuričića, koji je poslednji otpao i neće biti u sastavu za mečeve sa Jamajkom (7. jun) i Japanom (11. jun).

Vezista Sasuola je morao da kaže ‘ne’ zbog diskushernije, a njegova zamena je trebalo da bude Veljko Nikolić iz Crvene zvezde, ali se i on zahvalio na pozivu, saznaje HotSport. Naš portal je došao do informacije da je mladi fudbaler u poodmakloj fazi pregovora s LA Galaksijem, u čije bi redove trebalo da pređe, a na ime tog posla bi na račun kluba iz Ljutice Bogdana trebalo da legne pet miliona evra. Takođe, umesto Nikolića, šansu u reprezentaciji će dobiti njegov saigrač, Željko Gavrić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, za Nikolića su i ranije stizale ponude, pričalo se da bi mogao da se preseli u Italiju, ali će kako sada stvari stoje karijeru nastaviti ‘preko bare’. Ovaj 21-godišnjak je prošao kompletnu omladinsku školu OFK Beograda iz kog je stigao u Crvenu zvezdu 2018. godine. U međuvremenu se kalio u Grafičaru, a od prošle sezone je standardan u prvom timu, dok je ove odigrao 48 utakmica i upisao po sedam golova i asistencija. Razlog za tako veliku minutažu leži u činjenici da je bio ‘bonus’, što neće biti slučaj naredne sezone, pa je odluka crveno-belih da ga puste ovog leta, bila ‘najavljivana’…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter