0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost Voli

SUAD ŠEHOVIĆ: ‘Imali smo priliku da napravimo brejk! Možemo da vratimo seriju u Beograd’

Objavljeno: 21.05.21 u 22:05

Kapiten Budućnosti se oglasio pred duel sa Crvenom zvezdom.

Ekipa sa Malog Kalemegdana vodi sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige. Crvena zvezda je slavila u oba susreta odigrana u glavnom gradu Srbije, a treće utakmica je na programu u Podgorici. 

Budućnost dočekuje izabranike Dejana Radonjića u subotu od 20:30h. Kapiten ekipe koju sa klupe predvodi Dejan Milojević se oglasio pred meč sa crveno-belima. Suad Šehović se nada da Budućnost može da izbori majstoricu.

Zvezda ima veliku prednost i rasterećenija je. Međutim, igramo na našem parketu, a siguran sam da prikazano u Beogradu nije ni blizu onoga što zaista možemo. Situacija nije sjajna, ali ništa još uvek nije gotovo. Cilj je da finalnu seriju ponovo vratimo u Beograd, da stignemo do majstorice, a kao i svi u timu, smatram da imamo kvalitet da stignemo do pomenutog cilja-  istakao je kapiten Budućnosti Suad Šehović.

PROČITAJTE JOŠ: DUŠAN TADIĆ EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: ‘Inspiriše me glad za pobedama! Piksi je pravi uzor, a najteže mi je pao poraz od Totenhema’

-Imali smo priliku da napravimo brejk u oba meča koja su odigrana u Beogradu, posebno u drugom. Iako smo loše počeli meč, uspeli smo da napravimo preokret, imali smo devet poena prednosti u završnici treće, sedam u završnici poslednje četvrtine, ali…Ali, nismo uspeli da stignemo do pobede – rekao je iskusni košarkaš.

PROČITAJTE JOŠ: RADNIČKI ODGOVORIO POLEDICI: ‘Uprava nikada neće dozvoliti da se iznose neistine! Ne znamo da li on to radi po nečijem nalogu’

-Znamo šta moramo da uradimo da bi stigli do cilja, a to je odlučujuća peta utakmica u Beogradu. Svesni smo grešaka koje smo napravili u utakmicama koje su ostale iza nas, pa ćemo nastojati da ih ispravimo u duelu, a verujem i duelima koji slede. Praznog hoda ne sme da bude. Nedopustivo je da dozvolimo Zvezdi da stekne ogroman kapital, pa da ga jurimo do kraja meča. Idemo korak po korak. U meču koji sledi, mi moramo da budemo ekipa koja će da diktira ritam i kontroliše dešavanja na parketu – zaključio je Šehović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter