0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

RADNIČKI ODGOVORIO POLEDICI: ‘Uprava nikada neće dozvoliti da se iznose neistine! Ne znamo da li on to radi po nečijem nalogu’

Objavljeno: 21.05.21 u 21:15

Saopštenje kluba sa stadiona ‘Čair’ prenosimo u celosti.

-Povodom novih i ničim izazvanih napada na naš klub od strane gospodina Mirka Poledice, odlučili smo da se oglasimo, iako smatramo da je vreme da se tenzije u našem fudbalu spuste, nakon nedavno završene sezone. Ali da bi se tenzije spustile, mora se govoriti istina, a Radnički je danas
napadnut klasičnim insinuacijama.

Fudbalski klub Radnički i njegov predsednik Dragan Marković Markoni zato mole gospodina Poledicu da više ne iznosi neistine i insinuacije o klubu, koji se jednim delom finansira iz gradskog budžeta, a drugim od prodaje igrača.

Ne znamo da li on to radi po nečijem nalogu, zbog novca ili nekog drugog motiva, ali svojim ponašanjem otvara to pitanje. Mi smo klub koji sve radi transparentno i nećemo da trpimo ovakve i slične insinuacije, nezavisno od koga dolaze.

Uprava Radničkog nikada neće dozvoliti da se iznose neistine, laži i insinuacije na račun ‘Reala sa Nišave‘. Mi volimo naš klub – piše u saopštenju Radničkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter