5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Evo šta su crveno-beli rekli povodom Vučićevih najava o hapšenjima!

Objavljeno: 05.05.21 u 17:14

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne krije razočarenje kada je u pitanju stanje u srpskom fudbalu.

Predsednik je najavio da svi koji rade protivzakonito u srpskom fudbalu, biće uhapšeni, a više o tome pročitajte OVDE.

Tim povodom oglasili su čelnici kluba sa ‘Marakane’.

– Pobeđujemo svakoga i rušimo sve rekorde, igramo časno i pošteno, dopadljivo za oko, naši navijači su u eforiji, ponosni su na svoju Crvenu zvezdu, najbolju u ovom veku. A da situacija nije dobra, to se vidi golim okom. Ali to je pitanje za FS S, i zato će Crvena zvezda od septembra zahtevati izbore u fudbalskoj Srbiji na svim nivoima – rečeno je Tanjugu iz Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO JE ODLEPIO ZA NJOM: Eto odakle mu motivacija – pogledajte meleskinju koja je zaludela defanzivca Partizana! (FOTO)

– Kao najveći klub na ovim prostorima, klub koji je simbol Srbije, klub koji je društveno odgovoran, imamo obavezu da preuzmemo odgovornost za sve što se dešava u srpskom sportu. Apsolutno podržavamo pročišćavanje svega neregularnog u srpskom fudbalu i istrajacemo na tom putu – poručuju iz Zvezde.

0
0

5 Komentara

  1. Šta reći a ne pustiti suzu, ovi podno tenka su svetli primer, najveđe korupcijo pod zaštitom,,,,I ako se počne od njih, zdušno ćemo ih pridržati,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Presmesno i jadno,svaku utakmicu sam gledao u poslednje cetiri godine i Partizan I Zvezdu,bavio sam se fudbalom I moje misljenje da je Zvezda sirovo gurana,da je realno bilo bi bar egal sa bodovima,gurana do momenta dok ne dolazi rasista Stanojevic od tada Partizanu se svira kao i Zvezdi pa pogledaje penal danas za Partizan a TSC se ne svira ocigledan penal.Zvezda nema poraz u prvenstvu sto je u danasnjem takmicenju skoro nemoguce.U 5 derbija ili 6 prvak sampion nije dao gol iz igre, namerno ne izvede najjaci sastav realno prosli derbi da je izveden najjaci sastav Partizan bi vodio dva tri nula u prvih pola sata.Derbi u kupu dobija Zvezda protiv opet nekog cudnog sastava,misteriozno povredjen kad je proradio Bajbek sklonjen Suma vecito van ritma kao da je denser…Pod hitno skloniti upravu mada je ovo stvar drzave Stanojevic je Terzin covek na klupi Partizana,znam kako zvuci ludacki ali kad se klupko odmota sve ce biti jasno.Vazura ucenjen od Albanske mafije snimljen u Bernu kako opsti sa maloletnicom.Posle utakmice Partizan Jang Bojs.Da gledam stalno Pantica I misljenja nam se poklapaju,mnoge stvari je prorekao morate da pratite redovno sta objavljuje,ali sto bi pratili bitno je da ga ismevate gasite kanal coveku.Bitno je da je Zvezda prva pa makar se ugasio fudbal.Pa ko je bio na celu saveza posledjih godina svercer cigara,koji je hteo da trenira sa reprezentacijom pred prvenstvo sveta hteo da udje u sevu,Ivanovic se usprotivio naravno,prvom prilikom sklonjen.Na vasu zalost vecitu, ima nas koji jos uvek verujemo svojim ocima,i jos uvek vidimo sta je faul,sta je sklanjalica,namerna greska,gol iz auta,penal van kaznenog itd…Partizan se gura od kada je na klupi ovaj zlikovac…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter