0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

POTPUNO JE ODLEPIO ZA NJOM: Eto odakle mu motivacija – pogledajte meleskinju koja je zaludela defanzivca Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 05.05.21 u 16:31

Talentovani defanzivac crno-belih, Svetozar Marković, već neko vreme uživa u ljubavnoj romansi sa Magdaleonom Onjiom.

Upravo je Marković odveo ‘parni valjak’ u finale Kupa Srbije, a nema sumnje da mu motivaciju za sjajne partije pruža upravo njegova devojka.

Marković je već dve godine u vezi sa Magdalenom, devojkom koja vuče korene iz Nigerije. Magdalena je modna influenserka, a na svom Instagram profilu broji više od 37 hiljada pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@onjiamagdalena)

– Tatin otac je bio iz Nigerije, a roditelji su mi rođeni u Srbiji. Samim tim ja sam četvrtinu Nigerijka. Deda je došao iz Lagosa za Beograd da studira, a baka je u Beograd došla zbog posla. Nekako su im se putevi ukrstili i to je sve što znam. Često me kritikuju da suviše potenciram svoje poreklo, ali ne slažem se s tim. To je deo mog identiteta i nešto po čemu sam prepoznatljiva – kaže za ‘Redportal’ Magdalena.

Magdalena ne krije da je zbog svog momka zavolela fudbal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@onjiamagdalena)

-Pratim apsolutno svaku Svetinu utakmicu. Obožavam da gledam njegove mečeve i zbog njega sam zavolela fudbal, a mislila sam da nikad neću. Trenutno zbog situacije nije moguće ići na utakmice tako da ga bodrim od kuće, ali mi mnogo nedostaje atmosfera i sam stadion. Živimo u takvom društvu da, kada se zabavljate sa sportistom, odmah kreću priče o tome da imate skrivene namere. Dobijala sam svakakve komentare, i pozitivne i negativne. Iskreno, više je bilo negativnih – kaže zgodna Nigerijka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter