in , ,

LOLLOL POBEDAPOBEDA TUGATUGA

PREDSEDNIK PORUČUJE: ‘Tu mafijašku bandu iz fudbala, sve ćemo da ih pohapsimo’

FOTO: YouTube screenshot

Aleksandar Vučić je razočaran dešavanjima u Superligi!

-Mnogo sam tužan kako izgleda kraj fudbalskog prvenstva –  istakao  je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Pinku u sredu ujutru.

Svaki dan neka nova utakmica postaje sumnjiva. UEFA sve češće šalje svoje ljude na stadione u Srbiji. Vučić je najavio hapšenja!

-I sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa i ceo svet. Sve ćemo da ih hapsimo. To je sve što imam da kažem.

Predsednik je ironično istakao da su neki klubovi u završnici takmičenja zaigrali u stilu Pari Sen Žermena i Mančester Sitija.

-Ne zanima me koji funkcioner im pomaže i sa kog mesta. I neka pogledaju kako će da nam izgleda fudbalsko prvenstvo sledeće sezone i da li će da se igra ‘tri na tri’ i da li će da se igra tako da nam neki timovi liče na PSŽ i Mančester siti – rekao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: IZ AMERIKE ODGOVORNO TVRDE: ‘Da mi život zavisi od jedne utakmice, kunem se da bih izabrao Jokića da igra’

-Ne samo što će VAR doći sledeće godine u Srbiju, već ću vas podsetiti da me mnogi nisu ozbiljno razumeli kada sam isto govorio i za hapšenje Belivuka i na kolegijumu BIA i MUP-a. Razumeli su me Vulin i Gašić, drugi očigledno nisu – zaključio je predsednik Srbije.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. Bravooo gospodine Predsedniče!!! No, da li ćete se malo osvrnuti i na onaj segment fudbala ovdašnjeg…po pitanju ŽENSKOG POPULACIJE !!?? Da malo promotrite višegodišnji hohštaplerski „rad“ ili NERAD kojekakvih domorodaca u ŽENSKOM FUDBALU Srbije…“urođenika“ pristiglih sa nekakvih divlje-nedođijskih drvno-stručnih „akademija“ (???). Za silne nepravilnosti, laprdatorsko vođenje takmičenja u nizu godina iza nas…URGENTNO Vam upućujemo STORIJU (450 stranica!!!)…bez i jedne neistinite činjenice…od prvog do zadnjeg slova je ISTINA o BLAMU, JADU i SMRADU ženskog fudbala našeg (lično se sramim zbog ove zamenice NAŠEG!!!)…….Da ćete tek biti zaprepašćeni…!!! Mnogo više, jače i zapanjujućije nego što se dešava u ovim seljačko-čobanskim ujdurmama na ponekim muškim ligama…a sve to da bi neka polumismena ili nepismena debilčina uspela „zaraditi…ili ogrebati se“ za par stotina eura u pišljivim kladionicama……!!??? Na bruku i sram fudbalskog sveta ovdašnjeg!!! Gde li nam je ljudski i sportski moral, ljudsko i sportsko čojstvo i junaštvo…!!!??? IZUMRLO…

  2. Bravooo gospodine Predsedniče!!! No, da li ćete se malo osvrnuti i na onaj segment fudbala ovdašnjeg…po pitanju ŽENSKOG POPULACIJE !!?? Da malo promotrite višegodišnji hohštaplerski „rad“ ili NERAD kojekakvih domorodaca u ŽENSKOM FUDBALU Srbije…“urođenika“ pristiglih sa nekakvih divlje-nedođijskih drvno-stručnih „akademija“ (???). Za silne nepravilnosti, laprdatorsko vođenje takmičenja u nizu godina iza nas…URGENTNO Vam upućujemo STORIJU (450 stranica!!!)…bez i jedne neistinite činjenice…od prvog do zadnjeg slova je ISTINA o BLAMU, JADU i SMRADU ženskog fudbala našeg (lično se sramim zbog ove zamenice NAŠEG!!!)…….Da ćete tek biti zaprepašćeni…!!! Mnogo više, jače i zapanjujućije nego dešavanjima u ovim seljačko-čobanskim ujdurmama na ponekim muškim ligama…a sve to da bi neka polumismena ili nepismena debilčina uspela „zaraditi…ili ogrebati se“ za par stotina eura u pišljivim kladionicama……!!??? Na bruku i sram fudbalskog sveta ovdašnjeg!!! Gde li nam je ljudski i sportski moral, ljudsko i sportsko čojstvo i junaštvo…!!!??? IZUMRLO…

  3. Ko još veruje u te šarene laže…. Tvoji i nameštaju, evo jednog si spomenuo upravo, gura 2 kluba malo mu jedan

  4. U tom slučaju prvo bi trebalo da uhapsiš sebe, pa tvog operativca Terzu „mađiju“, pa kuma Kokezu…itd, itd, ali onda bi prestalo „zlatno doba“ a ko je lud da se toga odrekne.

  5. U tom slučaju prvo bi trebalo da uhapsiš sebe, pa tvog operativca Terzu „mađiju“, pa kuma Kokezu…itd, itd, ali onda bi prestalo „zlatno doba“ a ko je lud dn osnivač

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OKTAGONBET TIKET DANA: Sve je spremno za spektakl u Londonu!

VASILIJE MICIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Srećan sam, ali u ovom trenutku nemam snage da se radujem’