0
Košarka

FOTO: Twitter

IMA I ONIH KOJI NE VOLE JOKIĆA: Bivši NBA šampion ‘poludeo’ zbog Srbina pa žestoko opleo – ‘Ne može on da bude MVP’

Objavljeno: 03.05.21 u 22:19

Srpski centar Nikola Jokić danima je u centru pažnje u SAD.

Sve je bliži kraj regularnog dela takmičenja u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a samim tim se i sve više polemiše oko toga kome će pripasti nagrada za najkorisnijeg igrača.

Nema sumnje da je naš Somborac prvi favorit, a na njegovu stranu stao je i legendarni Medžik Džonson, više o tome pročitajte OVDE.

Međutim, ima i onih koji se sa Medžikom ne slažu, a jedan od njih je i Kendrik Perkins.

– Slušajte, moram da se oglasim o ovom pitanju MVP-a. Ceo vikend samo slušam da je Jokić jasan favorit da osvoji MVP nagradu. A to nije tačno! – započeo je iznervirani Perkins, a potom dodao:

– DŽoel Embid je i dalje u trci, Janis je tu, još uvek je tu Stef Kari, kao i momci poput DŽulijusa Rendla.

PROČITAJTE JOŠ: MIHAILO PAVIĆEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT:’ ‘Plej-of je specifično takmičenje i niko nema pravo na grešku! Aplauz i ovacije u Pioniru su jedan od najlepših trenutaka u karijeri’

Nekadašnji NBA šampion sa Boston Seltiksima smatra da je Kris Pol favorit za osvajanje MVP priznanja.

– Ali slušajte, Kris Pol bi trebalo da bude jasan favorit! Ima istu organizaciju u istoj je poziciji, pravi iste rezultate. A zašto to kažem? Finiks Sansi nisu bili u plejofu od 2010. godine. Kris Pol je otišao tamo i ne samo da ih je doterao do plejofa nego imaju i najbolji učinak u NBA. Poslednji put kada su bili najbolji tim u ligi njihov igrač je bio MVP. Ime mu je Stiv Neš i igra pleja – objasnio je Perkins.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter