0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

JOKIĆ IMA NOVOG „FANA“: Nikola je MVP i za legendu Lejkersa.

Objavljeno: 03.05.21 u 13:20

Jokić ne prestaje da oduševljava sve fanove NBA lige, a na njegove partije nisu imune ni najveće legende košarke.

Bliži se kraj regularnog dela takmičenja, a samim tim kreće i sve žešća polemika oko nagrade za najkorisnijeg igrača takmičenja.  Na temu se oglasio i Medžik Džonson, legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa, koji nema dilemu – Nikola Jokić je MVP!

Somborac predvodi Denver ka plej-ofu, a nakon povrede Džamala Mareja svi su očekivali da Nagetsi počnu da posustaju, ali Nikola se očigledno nije složio sa tim jer od tog meča njegov tim ima skor od 9 pobeda i samo jednog poraza. Ulogu Mareja preuzeo je odlični Majkl Porter Junior koji beleži odlične brojke.

Uticaj koji Jokić ima na igru Denvera je neverovatan, a to je jedan od glavnih faktora zbog kojih popularna „Magija“ smatra da je ovo njegova sezona.

-Lebron i Džoel Embid započeli su sezonu vodeći u MVP trci, zatim je Stef Kari imao ‘vruću seriju’… Ali najkonstantniji momak tokom cele sezone bio je Nikola Jokić. Doveo je svoj tim do učinka 9-1 otkako je ‘aut’ zvezda ekipe Džamal ​​Marej, dokazujući da je dostojan da bude proglašen za MVP-ja – napisao je Džonson na Tviteru.

Interesantno je da je Džonson često bio na strani Embida kada je reč o MVP trci, ali je ipak kako je sezona odmicala i kako je Jokić nastavio da podiže lestvicu promenio mišljenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter