0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

ARSEN VENGER: ‘Kao dete sam navijao za Real! Zbog Arsenala nisam otišao u Madrid’

Objavljeno: 01.05.21 u 21:32

Malo je nedostajalo da dođe do transfer bombe!

Neizbrisiv trag je Arsen Venger ostavio u Arsenalu! Francuz je na klupi ekipe iz Londona proveo čak 22 godine! Čuveni trener je istakao da je u karijeri imao priliku da brani boje kluba za koji je navijao u dečačkim danima.

-Kada sam bio dete Real je bio tim za koji sam navijao. Odrastao sam gledajući Di Stefana, Puškaša, Kopu, Santamariju, Henta. Oni su me impresionirali. Mnogo sam voleo Real, a tokom svoje karijere sam imao priliku da mi često budu protivnici – rekao je legendarni stručnjak.

Vengeru se dopada stadion kraljevskog kluba.

-Mnogo mi se sviđa atmosfera oko Reala. Volim kada je stadion u centru grada. On je tada neizbežan deo ljudskih života. Fudbal je srce grada, a to su za mene Real i Santijago Bernabeu – istakao je Francuz.

PROČITAJTE JOŠ: MIHAILO PAVIĆEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT:’ ‘Plej-of je specifično takmičenje i niko nema pravo na grešku! Aplauz i ovacije u Pioniru su jedan od najlepših trenutaka u karijeri’

-Dva puta sam umalo otišao u Real. Nema mnogo ljudi koji mogu to da kažu, ali ja sam bio uključen u projekat izgradnje novog stadiona koji bi zamenio Hajberi i taj projekat je morao da bude ispunjen. Sve smo platili sami, nismo dobili pomoć. Platili smo ga našim igrama na terenu i prodajući igrače koje smo kupili za mali novac. Zbog toga nisam otišao u Španiju, morao sam da završim posao – zaključio je Arsen Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter