1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/ArenaSport

KAKO SU SE IZGRLILI DEJAN STANKOVIĆ I NENAD LALATOVIĆ: Ovo se zove pravo prijateljstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.21 u 23:06

Dva trenera u centru pažnje.

Crvena zvezda je pobedom nad Vojvodinom obezbedila titulu i tako se upisala u istoriju kluba. Nakon utakmice, videli smo šta je zapravo pravo prijateljstvo.

Deki Stanković i Nenad Lalatović su se emotivno izgrlili, a ne sumnjamo da je strateg Vojvodine čestitao uspeh bivšem saigraču. Pred sam duel, nekadašnji kapiten Crvene zvezde je u više navrata isticao koliko poštuje Lalatovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Vojvodina je po mom mišljenju izvanredna ekipa sa Lalatovićem na čelu, koji je pokazao u svakom klubu u kom je bio trener da pravi razliku. Radi sa ogromnom energijom, ne posustaje i nikada se ne predaje. Dosta ga volim i poštujem, odrasli smo zajedno u Crvenoj zvezdi, tako da Lalatovićeve ekipe znaju kako stoje na terenu i šta žele, bile su Stankovićeve reči.

Na drugoj strani, trener novosadskog tima je ponovo imao šta da poruči upravi kluba. Istakao je da ima gde da ode, kao i da ljudi iz Vojvodine treba da brinu zbog njega, a ne on zbog njih.

0
0

1 Komentara

  1. Jadni sugavi kokainos se grli i ljubi od srece sto nema ni remija protiv Cergarke i slavi njenu kradju a kad igra protiv PFC onda na krv i na noz. Pose*ite ovo prvenstvo u kojem je dogovoreno pola utakmica. Vidim Tersman daje velike izjave a ne govori koliko je sudijskih bodova u njegovom saldu. Bog vidi sve i skupo ce te to sve platiti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter