2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

AUTOGOL OBEZBEDIO ZVEZDI TITULU: Stankovićevi puleni ostvarili istorijski uspeh! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.21 u 20:52

Završen je poslednji meč 34. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Vojvodine rezultatom 1:0. Ovom pobedom, crveno-beli su matematički obezbedili novu titulu šampiona Srbije, ali su se upisali i u istoriju kluba.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mreža se zatresla samo jednom na ovoj utakmici i to u 13. minutu. Ivanić je loptu poslao na desnu stranu do Gajića koji je pokušao da je ubaci u šesnaesterac. Ipak, na putu se našao Siniša Saničanin koji je uklizao, udario loptu i ona je završila u mreži njegovog tima.

Nisu izostala uzbuđenja do kraja meča, ali je ipak jedan nesportski start obeležio drugo poluvreme. Veljko Nikolić je imao otvoren put u kontranapadu, bio je blizu toga da pretrči Đurića, a on ga je oštro zaustavio. Sudija je iz džepa odmah izvadio crveni karton i zasluženo iz igre isključio Đorđa Đurića.

Ovom pobedom i obezbeđenim prvim mesto, Crvena zvezda će se upisati u istoriju kluba. Crveno-beli su prvi put uspeli da stignu do četvrte uzastopne titule.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

2 Komentara

  1. Ahahahaha, al su pobediliiiii. Hajde se sas uhvatite sa Dekijem.i Terzom za ruke i.oko drveta u krug ringe ringe raja…… proslavite nameštenu titulu, al će vas tumbaju u evropi ko lopticu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter