0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAKON OPTUŽBI ZA LAŽIRANJE IDENTITETA: Evo kako je Kanga odgovorio na sve! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.21 u 17:44

Sigurno mu nije lako.

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga, je optužen od strane DR Konga da je lažirao državljanstvo, ali i da ima 5 godina više. Oni su zahtevali da se Gabon izbaci sa Kupa afričkih nacija.

Igrač se nije oglašavao odmah nakon vesti, ali se danas aktivirao na društvenim mrežama. On je umesto svoje slike na profilu stavio zastavu Gabona. Potom je podelio i nekoliko storija podrške koju je dobio sa raznih strana.

FOTO: Instagram/guelor1990

Da je ova tužba podneta, potvrdio je i sekretar FS Konga Situala. On je naglasio da im afrička konfederacija još uvek nije odgovorila, ali da imaju jake argumente.

Potvrđujem da smo podneli prijavu. Imamo jake argumente. Afrička fudbalka federacija nam još nije odgovorila, jer prvo mora da se pokrene istraga. Mi smo takođe pripremili i kopiju za Fudbalsku federaciju Gabona, rekao je Belge Situala.

Ipak, jedna stvar Kangi može ići u prilog. U pitanju je činjenica da je Afrička fudbalska konfederacija demantovala da je dobila bilo kakav predmet. U toku jučerašnjeg dana se takođe oglasila i Crvena zvezda koja je navela da veruje svom fudbaleru. Ako se ispostavi da su ove optužbe tačne, Gabon će biti izbačen iz Kupa afričkih nacija, uz suspenziju za naredni ciklus kvalifikacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter