2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠOKANTNTE VESTI: Kanga lažirao krštenicu! Pet godina je stariji, pravo ime mu je Kiaku-Kiaku – preti mu suspenzija?!

Objavljeno: 27.04.21 u 13:00

Neverovatne vesti stižu o fudbaleru Crvene zvezde…

Vezni fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana Gelor Kanga našao se u centru pažnje afričkih medija pošto je reprezentativac Gabona optužen za krađu identiteta, pošto navodno lažirao državljanstvo.

Kako prenosi ‘Mondo’, Zvezdin kreativni fudbaler je navodno rođen kao Kiaku-Kiaku Kianga 5. oktobra 1985. godine u Kinšasi (DR Kongo), a da je potom prešao u Gabon gde je promeno državljanstvo i zaigrao za novu reprezentaciju kojoj sada preti diskvalifikacija.

Afrički mediji navode da je kanda navodno promenio identitet kada je stigao u drugoligaški tim iz Gabona, pod pritiskom trenera koji je imao previše stranaca. Tako mu u krštenici piše da je rođen 1. septembra 1990. godine u Kongu.

Ukoliko se ovakvo pisanje obistini, Kanga bi mogao da bude izbačen sa Kupa afričkih nacija.

Kangi je ovo drugi mandat u Ljutice Bogdana, a s Crvenom zvezde ima ugovor do 2023. godine. Ove sezone je odigrao 32 utakmice, postigao šest golova, a devet puta je bio asistent.

0
0

2 Komentara

  1. AKO NECASTIVU SADA NE IZBACE IZ EVROPE ONDA STVARNO NE ZNAM KAD CE. NORMALNO PONISTITI SVE REZULTATE NECASTIVE KADA JE KANTA BIO NA TERENU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter