1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA SE OGLASILA POVODOM ‘SLUČAJA KANGA’: Evo šta su s ‘Marakane’ rekli povodom skandaloznih informacija – ‘Rat dva saveza!’

Objavljeno: 27.04.21 u 14:15

Jasna poruka iz Ljutice Bogdana…

Veliku pažnju privuklo je pisalo afričkih medija, koji prenose saznanja, da je fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga ‘lažira krštenicu’, te da je pet godina stariji i da se drugačije zove.

Jasno je da bi se u slučaju potvrde ovakvog pisanja, Kanga našao u središtu ogromnog skandala, a povodom svega se oglasio i Fudbalski klub Crvena zvezda.

Iz Ljutice Bogdana su saopštili da veruju svom igraču, a njihovo kratko saopštenje vam prenosimo u celosti:

– Povodom informacije koja je stigla iz Afrike o godinama našeg fudbalera Gelora Кange, želimo da istaknemo da Crvena zvezda veruje svom fudbaleru. Кanga ima važeći pasoš Gabona, kao i boravak u Francuskoj. Igrao je u Rusiji kao i Češkoj i nigde nije imao ni najmanji problem. Doživljavamo ove informacije kao rat dva saveza oko plasmana na Кup afričkih nacija u kome je Кanga kolateralna šteta. Nadamo se da će situacija biti što pre rešena u korist Gelora Кange, poručili su iz Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

  1. Slučaj skandaloznog falsifikatora Kiaku Kiku Kiange (alias Kange) je događaj sa izrazitom humorističkom notom, ali i poraz Zvezdinog menadžmenta! Oni slove kao vrhunski eksperti za dovođenje afričkih “kapitalaca”, ali ispostavilo se da od drveta ne vide celu šumu! Sada se vade na navodni sukob dva afrička saveza (Konga i Gabona), ali ovde je i slepcu jasno da je u pitanju čisti falsifikat, jer Kongo je zemlja u kojoj je Kiaku Kiaku rođen (iako igra za Gabon) i oni imaju sve relevantne dokaze! Na mnogaja ljeta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter