0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

NAKON ČELSIJA, JOŠ KLUBOVA ISTUPA IZ SUPERLIGE: Ekspresno su poručili da ne žele da igraju!

Objavljeno: 20.04.21 u 21:01

Upravo se događa pravi preokret.

Prvo su se navijači Čelsija okupili ispred Stamford Bridža, te su oštrim protestom upravi kluba poručili da ne žele Superligu Evrope. Okupljene je smirio Petr Čeh, pojavila se informacija da će istupiti iz novoformiranog takmičenja, a sada još klubova polazi njihovim stopama.

Kako javlja dobro upućeni novinar Bi-Bi-Sija Den Roan, Mančester siti će takođe istupiti iz Superlige Evrope. Nakon njih, još jedan veliki klub je otklonio sve dileme oko potencijalnog učešća u ovoj ligi.

FK Bajern iz Minhena je na svom sajtu jasno i glasno objavio, kako ne želi da uđe u Superligu Evrope. Iz Italije, stižu najnovije informacije gde je pored Čelsija i Sitija, još 4 tima odlučilo da kaže zbogom Superligi.

Andriano Del Monte je rekao kako je u novoformiranom takmičenju ostalo još samo 6 ekipa. On je odmah precrtao Atletiko, Barsu, Junajted, a potom je na tu listu dodao i Arsenal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter