0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

NAVIJAČI OKUPIRALI STADION ZBOG SUPERLIGE: Haos kakav se ne pamti, klub se povlači iz takmičenja? (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.21 u 20:34

Totalni haos u Engleskoj.

Navijači Čelsija su se u velikom broju okupili ispred Stamford Bridža. Razlog za to možete pretpostaviti. U pitanju je odluka engleskog kluba da pristupi novoformiranoj Superligi Evrope.

Nakon najvećih fanova Liverpula koji su juče sahranili voljeni klub, navijači Čelsija su takođe dali do znanja da će se boriti do kraja. Osim ovoga, širom sveta kruže poruke podrške UEFA Ligi šampiona, kao i osuđivanje novog takmičenja.

Ispred legendarnog stadiona je izazvan potpuni haos, pošto su svi okupljeni sprečavali ekipu da uđe na meč protiv Brajtona koji se igra od 21 čas. Došlo je do toga da je pred njih morao da izađe čuveni Petr Čeh i da ih zamoli da propuste ekipu.

Nakon ovog skandala koji je zadesio klub, engleski mediji su objavili nezvaničnu informaciju da će se Čelsi povući iz Superlige.

Tu vest potvrdio je i novinar Bi-Bi-Sija, što znači da se o tom potezu sigurno priča. Ubrzo se vest pročula među navijačima, pa su počeli da je slave kao da je u pitanju pobednički gol u finalu LŠ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter