0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

KIMIH JE SIGURAN U USPEH: ‘Uveren sam da idemo dalje! Bajern je bolji tim i moramo biti efikasni’

Objavljeno: 12.04.21 u 14:46

Iskusni fudbaler je govorio za sajt kluba.

Fudbaleri Bajerna izgubili su prošle nedelje na svom terenu od PSŽ-a sa 3:2 u okviru četvrtfinale Lige šampiona. Revanš je na programu u utorak.

-Uveren sam da ćemo proći dalje, jer smo bolji tim. Bili smo bolji i u prvoj utakmici, ali to rezultat nažalost ne pokazuje. Ipak, verujem sam da ćemo preokrenuti rezultat u revanšu – rekao je fudbaler Bajerna za klupski sajt.

-Mnogo toga će zavisiti od našeg mentaliteta, ali i efikasnosti. I u prvoj utakmici smo pokazali dobar mentalitet, ali ovoga puta moramo da budemo i efikasni.

PROČITAJTE JOŠ: MIHAILO PAVIĆEVIĆ: ‘Zaslužena pobeda Cedevite! Hamilton je suspendovan, za nas je ta priča završena’

-Tri puta su zapretili i postigli su tri gola. Osim toga, ne sećam se puno prilika Parižana. Generalno, naši napadači su imali više loptu u svom posedu i više šansi. Sada moramo da iskoristimo šanse .

Bajern se našao u sličnoj situaciji 2018. godine u polufinalnom susretu sa Realom. Ekipa iz Madrida je ipak prošla u finale.

-Dobro se sećam te utakmice u Madridu. Odigrali smo dobar meč, ali nismo bili dovoljno efikasni. Nadam se da smo izvukli pouke i da smo sazreli. Ni tada nismo bili lošiji rival u dve utakmice, ali nismo prošli. Ovog puta smo bili bolji u prvoj utakmici, ali smo izgubili –  rekao je Kimih.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK NASTAVLJA DOMINACIJU: ‘Loptica nepravilno odskače, treba se prilagoditi!’

-I u PSŽ-u znaju da je sve moguće – zaključio je reprezentativac Nemačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter