0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO. YouTube screenshot

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: ‘Zaslužena pobeda Cedevite! Hamilton je suspendovan, za nas je ta priča završena’

Objavljeno: 12.04.21 u 12:15

Ekipa iz Ljubljane je ostvarila važan trijumf u Crnoj Gori!

Utakmica ABA lige između Mornara iz Bara i Cedevita Olimpije završena je pobedom gostujuće ekipe rezultatom 71:81. Ekipa iz Crne Gore je porazom izgubilo gotovo sve šanse da se nađe među najbolje četiri ekipe. Nakon poraza se oglasio trener domaće ekipe Mihailo Pavićević.

-Zaslužena pobeda Cedevita Olimpije. Ono što me muči je činjenica da je naš rival više želeo pobedu u odnosu na nas. Ušli smo u gubitnički ritam, na žalost nema nikoga ko bi mogao da nas izvuče iz te situacije. Nastojaćemo da se konsolidujemo, da odigramo pošteno protiv Budućnosti i Igokee, pa šta bude – rekao je Mihailo Pavićević.

PROČITAJTE JOŠ: BORBA KARIJERE ZA RAŽNATOVIĆA: Finac najveći test do sada za Veljka!

-Činjenica da je Pulen izrazio želju da igra je za svaku pohvalu. Ono što mene čudi je podatak da je prvo rečeno da će Pulen pauzirati od tri do pet nedelje, a on je pauzirao deset. Neko je očigledno pogrešio, ali šta je tu je. Nismo se držali dogovora u odbrani. Bili smo isuviše mekani. Kvalitetna ekipa iz Ljubljane je to znala da kazni. Rival je imao mnogo ofanzivnih skokova, svaku grešku je kažnjavao lakim poenima iz tranzicije. Nismo imali željenu energiju, nismo izgledali kao da je utakmica biti ili ne biti. Na poluvremenu sam tražio da stanemo sa šutem za tri poena, da idemo na prodor, da idemo na igrače pod košem, ali mi smo išli glavom kroz zid. Sada nas samo čudo može dovesti u situaciju da se borimo za mesto u polufinalu – istakao je iskusni stručnjak.

Na pitanje zbog čega u ekipi nema Džonija Hamiltona, Pavićević je dao jasan odgovor.

-Posle meča u Železniku, Hamilton se nije vratio sa ekipom u Crnu Goru. Nije se pojavio u klubu u periodu koji je ostao iza nas, odmah smo ga suspendovali, a to tome obavestili nadležne instance u FIBA. Za nas je ta priča završena – zaključio je trener Mornara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter