0
Evroliga

FOTO: YouTube screenshot

VALENSIJA SAVLADALA BASKONIJU: Kalinić i Marinković čekaju poraz Zenita!

Objavljeno: 08.04.21 u 23:50

Važna pobeda!

U okviru 34. kola Evrolige, Valensija je ostvarila trijumf u duelu sa Baskonijom. Izabranici Duška Ivanovića su bili dostojni protivnici, ali je domaćin ipak slavio.

Utakmica je završena rezultatom 86:81.

Valensija ima učinak od 19 pobeda i 14 poraza. Prolazak u TOP 8 zavisi od ekipe Zenita. Ruski klub očekuju dva direktna duela za plasman u narednu rundu. Zenitu su potrebne obe pobede, a ako ishod bude drugačiji Valensija ide dalje!

PROČITAJTE JOŠ: ŠPANCI SLAVILI U ZAGREBU: Tadić upisao asistenciju, a zatim promašio penal!

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Derik Vilijams sa 16 poena, četiri skoka i četiri asistencije. Pratili su ga Prepelič sa 14 i Tobi sa 13 poena. Srpski košarkaši su zabeležili odličan učinak. Nikola Kalinić je meč završio sa 12 poena, četiri uhvaćene lopte i dva uspešna dodavanja, a Vanja Marinković je dodao osam poena i tri skoka.

U ekipi Baskonije istakao se Pjerija Henri sa 19 poena, tri skoka i sedam uspešnih dodavanja. Rokas Gidraitis je dodao 17, a Ahile Polonara 16 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter